Ouderraad Pieter Vanhoudt

Een nieuw schooljaar, een nieuwe webstek! Zo willen wij er ook dit jaar weer met enthousiaste kracht tegenaan gaan.

Juni, einde van het schooljaar. Er worden toetsen gemaakt, de kleutertjes helpen mee de klas opruimen.
Zowat iedereen schaft zich een rode duivels-outfit aan, om volop mee te kunnen supporteren tijdens en na de schooluren!
En dan is die laatste schooldag alweer aangebroken. Rapporten en ijsjes worden uitgedeeld!
2 maanden vakantie, het lijkt dan altijd nog erg lang vooraleer die eerste schooldag weer in het zicht komt, maar toch vliegt die vakantie weer om.
Iedereen heeft hopelijk een zalige zomertijd achter de rug, al leek het de laatste weken ook wel een beetje op een natte herfst.
Op vakantie gaan, lekker luieren, uitslapen, gaan zwemmen, op kamp gaan, naar een pretpark of de speeltuin, dat is grote vakantie!

 

En dan is het plots alweer die eerste schooldag! De boekentassen staan klaar, de juffen en meesters kijken uit naar hun nieuwe klas!
Op naar een nieuw schooljaar!

Wij, als ouderraad, staan ook weer klaar om er dit schooljaar in te vliegen. Enkele activiteiten zijn al gepland, zoals onze kaas- en wijnavond (dit jaar enkel afhalen), de griezeltocht, de eetdag en het schoolfeest.
Zo kunnen we ook dit jaar weer de school financieel ondersteunen bij enkele activiteiten (bvb busvervoer, centje voor de sneeuwklassers, tegen verminderd tarief naar de film, traktaties met pannenkoeken of frietjes, Sint en Paashaas verwelkomen, ...), maar zorgen we er ook voor dat Sinterklaas en de paashaas op bezoek komen.
Ook de opvangdames staan weer klaar om de kinderen voor en na de schooluren op te vangen.

Op sommige activiteiten merkten we vorig jaar dat we soms toch enkele handen tekort kwamen. Ook daarom willen we ook dit jaar weer een warme oproep doen voor helpende handen voor één of meerdere activiteiten! Heb je zin in nog meer, verwelkomen we je graag als lid in de ouderraad.
Heb je interesse als helpende hand of als lid, mag je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek gerust één van de leden aan op de schoolpoort of op één van onze activiteiten!

Alvast een erg leuke eerste schooldag gewenst!