Ouderraad Pieter VanhoudtVRIJDAG 13 DECEMBER 2019

SCHRIJF JE HIER IN

 

Waar?
SBS Koersel Pieter Vanhoudtstraat 44, 3582 Beringen
 
Wanneer?
Vrijdag 13 december 2019 – Deuren open om 19h00 - Quiz start om 20h00
 
Wie?
Iedereen is welkom op de Quiz. Je kan inschrijven per team tot maximum 6 personen. Na het inschrijven krijg je de nodige info per e-mail om je inschrijving te bevestigen.
 
Kostprijs?
20 euro per team – inschrijvingsperiode zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Hierna kom je op de reservelijst te staan.
Inschrijven is mogelijk voor +/- 35 teams.
 

Opgelet!

Je inschrijving is pas definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen op onze bankrekening. Je hebt hiervoor 2 weken de tijd na inschrijving. Indien we dan nog geen betaling hebben ontvangen wordt je plaats vrijgegeven voor het volgende team in de rij.

Een nieuw schooljaar, een nieuwe webstek! Zo willen wij er ook dit jaar weer met enthousiaste kracht tegenaan gaan.

Juni, einde van het schooljaar. Er worden toetsen gemaakt, de kleutertjes helpen mee de klas opruimen.
Zowat iedereen schaft zich een rode duivels-outfit aan, om volop mee te kunnen supporteren tijdens en na de schooluren!
En dan is die laatste schooldag alweer aangebroken. Rapporten en ijsjes worden uitgedeeld!
2 maanden vakantie, het lijkt dan altijd nog erg lang vooraleer die eerste schooldag weer in het zicht komt, maar toch vliegt die vakantie weer om.
Iedereen heeft hopelijk een zalige zomertijd achter de rug, al leek het de laatste weken ook wel een beetje op een natte herfst.
Op vakantie gaan, lekker luieren, uitslapen, gaan zwemmen, op kamp gaan, naar een pretpark of de speeltuin, dat is grote vakantie!

 

En dan is het plots alweer die eerste schooldag! De boekentassen staan klaar, de juffen en meesters kijken uit naar hun nieuwe klas!
Op naar een nieuw schooljaar!

Wij, als ouderraad, staan ook weer klaar om er dit schooljaar in te vliegen. Enkele activiteiten zijn al gepland, zoals onze kaas- en wijnavond (dit jaar enkel afhalen), de griezeltocht, de eetdag en het schoolfeest.
Zo kunnen we ook dit jaar weer de school financieel ondersteunen bij enkele activiteiten (bvb busvervoer, centje voor de sneeuwklassers, tegen verminderd tarief naar de film, traktaties met pannenkoeken of frietjes, Sint en Paashaas verwelkomen, ...), maar zorgen we er ook voor dat Sinterklaas en de paashaas op bezoek komen.
Ook de opvangdames staan weer klaar om de kinderen voor en na de schooluren op te vangen.

Op sommige activiteiten merkten we vorig jaar dat we soms toch enkele handen tekort kwamen. Ook daarom willen we ook dit jaar weer een warme oproep doen voor helpende handen voor één of meerdere activiteiten! Heb je zin in nog meer, verwelkomen we je graag als lid in de ouderraad.
Heb je interesse als helpende hand of als lid, mag je dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek gerust één van de leden aan op de schoolpoort of op één van onze activiteiten!

Alvast een erg leuke eerste schooldag gewenst!