Ouderraad Pieter Vanhoudt

Beste ouders,
 
De school is op zoek naar een persoon of enkele personen die tweewekelijks tijdens de schoolweken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.15u tot 15.00u kunnen helpen met de tafels in de eetzalen af te wassen.
Drie dames van de kinderopvang deden dit het voorbije schooljaar. Wij zoeken voor volgend schooljaar nog een vierde kandidaat en/of eventueel een vijfde kandidaat.
Het is niet de bedoeling om dit gratis te doen.
Geïnteresseerden kunnen ons telefonisch of via mail contacteren. 
 
Verder is de school op zoek naar één persoon of enkele personen die tijdens de grote vakantie de ramen aan de binnenkant van de school in de gemeenschappelijke ruimtes willen komen poetsen. Ook hier ontvang je een vergoeding voor.
Geïnteresseerden kunnen ons ook weer telefonisch of via mail contacteren. 
 
Personen die genieten van een vervangingsinkomen (brugpensioen, stempelgeld, …) komen niet in aanmerking. De vergoeding die je ontvangt is wettelijk niet combineerbaar met een uitkering.
 
Het zou fijn zijn mochten we positieve reacties krijgen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bellinkx Martien
Directeur SBS Koersel
 
Stedelijke Basisschool, Pieter Vanhoudtstraat 44, 3582 Beringen
Tel.: 011 42 21 15          
Fax: 011 45 35 82
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.sbskoersel.be