Ouderraad Pieter VanhoudtVRIJDAG 13 DECEMBER 2019

SCHRIJF JE HIER IN

 

Waar?
SBS Koersel Pieter Vanhoudtstraat 44, 3582 Beringen
 
Wanneer?
Vrijdag 13 december 2019 – Deuren open om 19h00 - Quiz start om 20h00
 
Wie?
Iedereen is welkom op de Quiz. Je kan inschrijven per team tot maximum 6 personen. Na het inschrijven krijg je de nodige info per e-mail om je inschrijving te bevestigen.
 
Kostprijs?
20 euro per team – inschrijvingsperiode zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Hierna kom je op de reservelijst te staan.
Inschrijven is mogelijk voor +/- 35 teams.
 

Opgelet!

Je inschrijving is pas definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen op onze bankrekening. Je hebt hiervoor 2 weken de tijd na inschrijving. Indien we dan nog geen betaling hebben ontvangen wordt je plaats vrijgegeven voor het volgende team in de rij.
Via deze weg willen we je écht bedanken voor jouw hulp op onze griezeltocht. Het klinkt cliché, maar zonder jouw hulp had onze griezeltocht niet door kunnen gaan. We willen dan ook een grote griezelige 'dank je wel' zeggen voor je hulp, op welke manier dan ook!
 
Dankjewel aan alle deelnemers, die ondanks het slechte weer toch talrijk aanwezig waren! Zelfs de kleintjes waren lekker warm ingeduffeld weer van de partij! Met meer dan 1000 deelnemers kunnen we ook dit jaar weer spreken van een geslaagde editie.
Maar uiteraard een nog grotere dankjewel aan iedereen die weer geholpen heeft. Iedereen die het afgelopen jaar bezig is geweest de nodige voorbereidingen te treffen, de dag zelf is komen helpen en erna ook weer heeft opgeruimd: een dikke MERCI!!!
 
Met de inkomsten uit de griezeltocht, kunnen we weer een aantal activiteiten bekostigen. Laten we eerlijk zijn; we willen toch onze kinderen allemaal een aangename schooltijd laten beleven. 
* Zoals elk jaar komt de Sint met zijn zwarte Pieten een bezoek brengen aan onze school. Zou hij een klassenpakket  meebrengen voor alle 27 klassen, zodat er weer een nieuw aanbod aan speelgoed, boeken, materiaal beschikbaar is ? Krijgen de kinderen  van het lager terug de kans om te genieten van een fijne film, net voor de kerstvakantie ? Wat fijn als Sint dit allemaal kan verwezelijken. Gelukkig kunnen wij hier ook een handje bij helpen.  
* Tijdens hun kerstfeestje kunnen de kleutertjes ook dit jaar weer smullen van een heerlijke pannenkoek ! 
* De ouderraad zal ook dit jaar weer haar steentje bijdragen voor de leerlingen die meegaan op sneeuwklassen, alsook de thuisblijvers zullen we niet vergeten. Aangezien dit om een aardig bedrag gaat, is de opbrengst van de griezeltocht niet voldoende om dit volledig te dekken. We zitten natuurlijk wel al een stap dichter bij ons streefdoel.
 
Hopelijk kunnen we volgend jaar (19 november 2016) weer op jouw hulp rekenen om er terug een geslaagde editie van te maken!
 

ozio_gallery_nano