Ouderraad Pieter Vanhoudt

Naar jaarlijkse traditie organiseert de ouderraad haar bekende griezeltocht.
Ook dit jaar is er weer een kindertocht waar we de maan weer blij moeten maken. Jullie moeten hiervoor de 4 natuurelementen trotseren. Jullie komen haar toch helpen? 
Er is ook gedacht aan de echte durvers! Voor hen is er een grote tocht.
Afspraak op zaterdag 14 november 2015, vertrek aan het parochiaal centrum ‘t Fonteintje.
Starten voor de kleine tocht kan tussen 16u30 en 18u30, voor de grote tocht tussen 19u00 en 22u00.
Vooraf inschrijven kan voor de prijs van 6,50€ incl. hotdog, ter plaatse betaal je 8,50€.
Voorinschrijven kan hier of via de school.
Vermeld zeker je naam, het aantal personen voor de kleine tocht (volwassenen – kinderen) of het aantal personen voor de grote tocht; stort het juiste bedrag (6,5€/persoon) op het rekeningnummer BE53 7512 0546 6753 (IBAN AXABBE22); bij ontvangst van je betaling krijg je een bevestiging via mail, gelieve deze mee te brengen bij vertrek van de tocht.
De voorinschrijvingen worden afgesloten op 10 november 2015.
Dit jaar is er voor de tweede keer een pompoen snijwedstrijd. Jullie kunnen op zaterdag 14 november 2015 gratis de creaties afgegeven tot 15u00 bij het Parochiaal Centrum, Koersel Kapelleke. Wel eerst even aanmelden bij een verantwoordelijke, herkenbaar aan het fluovest met het logo van griezeltocht erop. De uitgesneden pompoenen worden dan genummerd en tentoongesteld. Iedereen die de tocht wandelt kan zijn stem uitbrengen op de mooiste pompoen. De winnaar wordt beloond met 4 filmtickets.

Meer info volgt ...

Paashaas

Op zaterdag 4 oktober 2014 organiseren we onze Kaas- en Wijnavond.
 
Het concept is een beetje veranderd, er zijn enkel nog afhaalschotels (incl. half stokbrood) verkrijgbaar. We bieden  ook de mogelijkheid om wijn of een streekbier, dat in Koersel wordt gebrouwen, te bestellen.
 
Ben je geen liefhebber van kaas, geen probleem, we kunnen jullie ook een vleesschotel (incl. half stokbrood) aanbieden. Voor slechts 12€ per persoon kan je een schotel komen afhalen tussen 16.00h en 18.00h in de eetzaal van onze school. Wijn, wit of rood, kan je bestellen aan de prijs van 5,50 € per fles. Voor het bier betaal je 3,50 €.

Op 7 februari 2015 organiseren we onze allereerste quiz. Meer info volgt ...