Ouderraad Pieter Vanhoudt

Die dag hoeven jullie een keertje niet zelf te koken. Die dag zullen de leerkrachten dat samen met de ouderraad voor jullie doen! Naar jaarlijkse traditie kunnen jullie komen smullen op onze eetdag. Kip, vidé, stoofvlees of liever een koude schotel met zalm of hesp, het staat allemaal op het menu. Nieuw dit jaar is de vegetarische schotel. En natuurlijk ontbreken de hamburgers en frieten niet!

Zoals jullie weten, zal de opbrengst van deze eetdag weer goed besteed worden aan allerlei activiteiten voor onze kinderen in de school.

Hopelijk tot dan!

We steken onze handen uit de mouwen om er samen met de leerkrachten (die instaan voor de organisatie) een spetterende dag voor de kinderen van te maken.

Vanaf de herfstvakantie tot de paasvakantie kunnen de leerlingen van de lagere school elke dinsdag en donderdag genieten van lekkere soep in de eetzaal.

De leerlingen kunnen per periode inschrijven voor soep aan €0,50 per kommetje. 

De eerste periode loopt van de herfstvakantie tot de Kerstvakantie, de tweede periode van de Kerstvakantie tot de krokusvakantie en de laatste periode van de krokusvakantie tot de Paasvakantie.

We kunnen elke dinsdag en donderdag weer rekenen op ouders en grootouders van de kinderen om de soep te verdelen.

Meer info volgt ...

Fruit op school, meer info volgt ...

Naar jaarlijkse traditie een tweedaagse voor de grootouders. De kleuterjuffen zorgen voor de organisatie, wij voor helpende handen en middelen.